2013: Dag 3 – Laughlin

Vandaag een lange rit voor de boeg op weg naar Laughlin. Hier zijn veel casino’s te vinden, prachtige shows en veel (kinder)entertainment. In een sportieve bui kunnen we op de Colorado rivier tal van watersporten beoefenen, zoals waterskiën of raften. We overnachten een nacht in Laughlin. Laughlin ligt in een andere tijdzone, we gaan over op Mountain time. Dat betekent een uur korter in Laughin, dus niet veel tijd. Maar het hotel beschikt over een zwembad (met poolbar!) op het dakterras. Zwemmen met uitzicht op de Colorado rivier, een koud biertje, mwah, daar doen we het voor.

Verslag

115°F hier, hot! Alsof je je kop in een heteluchtoven stopt. Was ’t nu warm in Nederland?

What happens in Laughlin, stays in Laughlin
What are the odds? Lig je lekker te slapen, gaat het brandalarm. “Stay in your room, while we investigate.” Bleek dat de buren de sprinkler in werking hadden gezet. Heel de gang kletsnat.

20130801-IMG_2663

Karin:
We zaten om 9 uur in de auto richting Laughlin, Nevada. Eenmaal het drukke stadsverkeer van LA uit werd de weg rustiger en het landschap mooier. De cd van Norbert ging op. Plotseling reden we te paard door de heuvels en woestijn van Californië. Snel als de duivel en met getrokken pistool. Yeeha! Een Starbucks (mmmm) en een Levi’s outlet center (winst 2 spijkerbroeken voor mijn zus en mij en 2 shirts voor Jorn) overvallen en verder. Om half 5 kwamen we in het zonnige Laughlin aan. Het was 47 graden !!! En ook de wind was heet. Voelde me echt in de woestijn. Heftig. Hotel Aquarius is enorm. De first floor geheel ingericht als gokhal. Inclusief uitgebreide kerstboomverlichting. Onderweg naar de kamer zagen we een rokende ! vrouw achter een gokkast zitten. Wist niet dat dit in de VS nog mocht. Op de 18e verdieping van de Arizona toren aangekomen even genoten van het uitzicht op de Colorado rivier en toen snel met Vera en Mink het zwembad ingedoken. Voor iets anders is het te warm.
Na het eten om half 10 naar bed.
Om kwart voor 12 werden we wakker van het brandalarm. Shit! Even vond ik het niet zo fijn dat we op de 18e verdieping zaten. Net toen we snel aangekleed en met onze meest belangrijke bezittingen de gang op wilden hoorde we van Little grandma de beveiligingsbeambte dat het vals alarm was. Een stuk verderop in de gang lag een flinke plas water. De sprinkler was afgegaan. Aangezien dat niet zo vaak gebeurt rook het als een beerput. Gelukkig konden we verder ongestoord slapen. En dan op naar de Grand Canyon. Nooit gedacht dat ik die nog eens zou zien.
Mink:
We zijn nu onderweg van LA naar Laughlin. Gister hebben we bij de McDonald’s ontbeten, ik nam een sweet tea (koude thee met veel suiker) het was natuurlijk een hele grote beker. Zonder wat hulp van mijn zus had ik hem niet op kunnen drinken. Daarna reden we lang, we gingen naar ’t museum “Getty” daar konden we maar kort blijven want we gingen naar Santa Monica beach daar waren flinke golven. m’n zus en ik sprongen met de golven mee, daardoor dreven we ver met een golf mee. Ik ging natuurlijk weer vaak kopje onder en kwam er veel water in mijn neus maar het was het waard. Toen we weer bij het hotel waren aten we als avondeten brood. Vanochtend ontbeten we, we pakten alles in, en nu rijden we op weg naar Laughling. Daar zullen we zeker nog veel lachen!

20130802-161818.jpg

2013: Dag 3 – Laughlin route


Grotere kaart weergeven

 

2 reacties op “2013: Dag 3 – Laughlin

  1. Annelies maakte deze opmerking op :

    Hoi vakantiegangers, ik dacht dat wij het warm hadden in Nederland, maar dat is nog niets vergeleken bij de temperatuur die jullie hebben in Laughlin. Het is leuk om iedere keer te kunnen lezen wat jullie zien en meemaken. Jullie zijn pas een paar dagen weg, maar hebben al veel indrukken opgedaan, zelfs een brandalarm meegemaakt, hoewel je die natuurlijk kunt missen als kiespijn. Geniet ervan, ik kijk alweer uit naar jullie volgende verslag. Liefs, Annelies

    Reageren
  2. Liesbeth maakte deze opmerking op :

    augustus g Al die verslagen. Ik zit bij Maryan op het balkon en hebben ze samen gelezen. Jullie hebben het warm maar hier is het de warmste 2 augustus ooit. 37 graden overdag en nu nog 31 graden 22.00 uur.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *